Промоции

5 = 6

1 месец БЕЗПЛАТЕН интернет за всеки клиент, предплатил 5 или повече месеца, на която и да е от предлаганите интернет услуги

Възползвайте се сега

LOYAL

Програма за лоялни клиенти

Без договори, без ангажименти, без обвързващи условия и предплащане на дълги периоди! Ние ще ви подарим до 6 месеца от всяка година!

Научете повече

10 = 12

2 месецa БЕЗПЛАТЕН интернет за всеки клиент, предплатил 10 или повече месеца, на която и да е от предлаганите интернет услуги

Възползвайте се сега
Програма за лоялни клиенти

За всички вас – нашите лоялни клиенти, които ни се доверихте и повярвахте в нас – създадохме нашата

ПРОГРАМА ЗА ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ.

Без ангажименти и без обвързващи условия и БЕЗ предплащане на дълги периоди!

Просто заплащайте ползваните от вас услуги в срок и без прекъсване, а ние ще ви правим подаръци! 

За първите 11 месеца, през които сте ползвали без прекъсване, ще ви подарим 1 месец на ползваната от вас услуга!

За следващите 10 месеца, вече подаряваме 2 безплатни месеца!

Останете наш лоялен клиент и след това и ние ще продължаваме да ви подаряваме безплатни месеци чак, докато си поделим годината – вие ползвате 6 месеца без прекъсване – ние ви подаряваме следващите 6! 

Единствените условия са да не прекъсвате и да не променяте услугата си! А ако случайно се случи – няма проблем! Просто броенето започва отначало. 

 

Кой участва в прорамата "Лоялни клиенти"

 В програмата могат да се включат всички абонати подписали безсрочен договор на някоя от следните тарифи: SURF NET, FUN NET или V.I.P NET и не може да се комбинира с други промоции, предлагани от ВИПНЕТ. За включване в програмата е необходимо титулярът по договора да подаде писмена заявка в някой от офисите на фирмата. За повече информация заповядайте в някой от офисите ни или ни потърсете на телефоните за контакт.

Абонирайте се за нашият бюлетин и научавайте първи за нашите промоции